ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΑΣ!

ΕΓΓΥΗΣΗ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

40 Χρόνια στη ποιότητα των υλικών

 

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Ρόκος Αριστείδης

 

Η ατομική επιχείρηση Ρόκος Αδιάκοπες Υδρορροές είναι η πιο σύγχρονη εταιρεία κατασκευής και τοποθέτησης υδρορροών στο χώρο σας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό με πείρα 15ετίας.

 

Σε συνεργασία με την μεγαλύτερη και Νο1 εταιρεία ΒΙΟΜΕΤΑΛ Α.Ε., σας φέρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στον χώρο των υδρορροών με την καλύτερη ποιότητα, με πολλές επιλογές χρωμάτων, βαρέος τύπου στηρίγματα λουκιού με τη σφραγίδα ΒΙΟΜΕΤΑΛ.

 

Ο Στόχος μας είναι η σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας για αυτό και πάντα στοχεύουμε στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η ατομική επιχείρηση Ρόκος Υδρορροές έχει διαδρομή 15ετίας στην αγορά των υδρορροών με χαρακτηριστικό τον απόλυτο σεβασμό στους πελάτες μας. Η πορεία μας ήταν σταθερά ανοδική, ωστόσο δεν μπορούσαμε να καλύψουμε τις ανάγκες της αγοράς. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις των πελατών κατέστησαν επιτακτική την ανάγκη να δημιουργήσουμε κινητή μονάδα υδρορροών το έτος 2003.

 

Στόχος της νέας μονάδας να έχει μεγαλύτερη παραγωγική ικανότητα και ποιότητα στον εντινόμενο ανταγωνισμό.

 

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν από τα πρώτα μας βήματα: σκεπάδες - υδραυλικούς - μηχανικούς